Voorwaarden webwinkel
Bij Hummel bent u verzekerd van de beste service

Levertijd en verzendkosten

De levertijd van onze producten is afhankelijk van de voorraad in ons magazijn en bij onze leveranciers. Na het plaatsen van uw order zal een medewerker contact met u opnemen en de levertijd duidelijk vermelden.

U kunt de goederen gratis afhalen op onze expeditie, Leeksterweg 37B, 8433 KW Haulerwijk. Wij kunnen de goederen ook door onze eigen bezorgdienst bij u laten bezorgen. Wij zullen in overleg met u een bezorgdatum afstemmen.

Kleine artikelen kunnen binnen Nederland via PostNL worden verzonden. Bestellingen die op dinsdag t/m zaterdag vóór 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat de bestelling de eerstvolgende werkdag wordt geleverd.

De vermelde prijzen op onze website zijn exclusief verzendkosten. Voor de verzending van de goederen hanteren wij de volgende bedragen:

Bezorgmethode
Kosten
Afhalen artikelen
Afhalen bij Hummel in Haulerwijk
Gratis
Bezorging grote artikelen
Bezorging via eigen bezorgdienst 0-15 km vanaf Haulerwijk
€30,-
Bezorging via eigen bezorgdienst 15-30 km vanaf Haulerwijk
€60,-
Bezorging via eigen bezorgdienst 30-75 km vanaf Haulerwijk
€75,-
Verzending kleine artikelen
Verzending via PostNL
€12,95
Verzending via PostNL bij besteding vanaf €100,-
Gratis
Montage artikelen
Montage eetkamerstoelen
€15,- per stuk
Montage eetkamertafel
€30,- per stuk

Met onze eigen bezorgdienst leveren wij buiten 75 km van Haulerwijk alleen in overleg. Voor de mogelijkheden en de kosten kunt u contact met ons opnemen. Op de Waddeneilanden of buiten Nederland leveren wij geen bestellingen af.

Wensen voor montage kunt u aangeven in de opmerkingen bij uw bestelling. Later doorgeven kan ook, via expeditie@hummelgroep.nl of 0516 425 006 onder vermelding van uw bestelnummer. De kosten worden achteraf verrekend.

Betaalmethodes

In de webwinkel van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen kunt u gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL. iDEAL is een betaalmethode waarmee u aankopen snel en veilig kunt afrekenen in uw vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is alleen beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland. Deze betaalservice wordt technisch mogelijk gemaakt door Mollie. 

Retour online aankopen

Mocht u niet helemaal tevreden zijn met uw online bestelling bij Hummel Keukens, Badkamers en Wonen, dan kunt u deze binnen 14 retourneren. Deze bedenktijd gaat de eerstvolgende dag na levering in. Om uw artikelen te retourneren kunt u contact met ons opnemen via: 0516 425 005 of wonen@hummelgroep.nl. U ontvangt dan een retourformulier.

U kunt de artikelen gratis retourneren bij onze expeditie met het ingevulde retourformulier. Uiterlijk 14 dagen na het aanmelden van de retouren zal het aankoopbedrag terugbetaald of verrekend worden. 
 
Voorwaarden Retourneren:

Garantie en klachten

Wij doen ons uiterste best om de producten op een goede manier bij u aan te leveren. 

CBW-Garantie bij Hummel Wonen

Hummel Wonen is CBW-erkend. Dit houdt in dat u tenminste 2 jaar garantie heeft op uw aankopen. De Algemene Voorwaarden van het CBW geven u extra zekerheid over uw aankoop. 

All in House Service op gestoffeerde meubels

Voor al uw gestoffeerde meubels bieden wij de mogelijkheid om onze All in House Service af te nemen. U krijgt dan op alle gestoffeerde meubels 5 jaar garantie. De meubels zullen dan voor de bezorging geïmpregneerd worden met een hoogwaardige textielbescherming. Na de aankoop van uw meubels ontvangt u via de e-mail een speciaal All in House certificaat. 

Garantie op uw keuken

Bij aankoop van een volledige keuken ontvangt u, van Hummel Keukens BV, 5 jaar garantie op de keukenmeubelen, 3 jaar garantie op de werkbladen en 2 jaar garantie op de apparatuur, mits deze volgens de juiste voorschriften geïnstalleerd. De garantie vervalt bij ondeskundig gebruik van de gebruiker. Wanneer u verlengde garantie voor apparatuur heeft aangevraagd bij de toeleverancier van de apparatuur en u heeft een probleem met het apparaat,  dient u zich tot de toeleverancier te wenden. 
 
U kunt uw serviceaanvragen invullen via ons serviceformulier.

Garantie op uw badkamer

Bij aankoop van een volledige badkamer ontvangt u van Hummel Badkamers BV. 5 jaar garantie. De garantie komt te vervallen bij ondeskundig gebruik van de gebruiker. 

Klachten en servicemeldingen

Wij doen ons uiterste best om alle producten op een goede manier bij u aan te leveren. Toch kan het voorkomen dat u problemen heeft met uw keuken, badkamer of meubels. U kunt uw serviceverzoek online indienen via ons serviceformulier. 

Lukt het niet om uw service online te registreren of wilt u liever één van onze medewerkers spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0516 425 000.

CBW Erkend
Hummel is aangesloten bij de Centrale Branche Vereniging Wonen (CBW). Voor u betekent dit dat wij een extra goede service en garantie bieden. Op al onze leveringen en transacties zijn dan ook de Algemene Voorwaarden van de CBW van toepassing.

"Breng het Hummel-gevoel naar uw woonkamer!"

Jan van Dalen

Eigenaar