Over ons

Dé woonspecialist van Noord-Nederland

Onze historie

Hummel is al meer dan 40 jaar dé woonspecialist van Noord-Nederland. Wat begon als kruidenierswinkel met de verkoop van keukenbuffetkasten groeide uit tot de specialist op het gebied van keukens, badkamers en meubels. 

Het Team

Hummel is een echt familiebedrijf waar niet alleen veel familie werkt, maar waar ook veel medewerkers tot familie geworden zijn. Op elke afdeling bij Hummel werken gespecialiseerde en inspirerende teamleden.

Hummel Haulerwijk

Het verhaal van Hummel is in Haulerwijk begonnen. In de wijde omtrek is Hummel Haulerwijk dan ook een begrip geworden. In Haulerwijk heeft Hummel alles onder één dak: Keukens, Badkamers en Wonen.

Hummel Assen

Hummel kent een grote historie in Assen. In het Woonassenaal in Assen vindt u een vestiging van Hummel Badkamers. Naast een grote collectie tegels vindt u bij Hummel in Assen alles voor uw nieuwe droombadkamer.

Persoonlijk advies

Goed contact met u als klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw ideeën en mogelijkheden, door ons aangevuld met een betrouwbaar en deskundig advies, geven uw droomkeuken, -badkamer  of -woninginrichting gestalte.

Onze adviseurs voorzien u graag van informatie en gedegen advies. Wanneer u vooraf een afspraak met ons maakt, weet u zeker dat wij, speciaal voor u, voldoende tijd reserveren voor een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs.

Verse cake, soep en brood

Al meer dan 40 jaar ontvangen wij u op zaterdag met verse cake, soep en brood. De geur van verse appelcake is door de gehele showroom in Haulerwijk te ruiken. Onder het genot van een verse kop soep maken onze adviseurs samen met u een ontwerp voor uw droomkeuken of -badkamer.

"Al meer dan 15 jaar kook ik elke zaterdag voor u."

Mien Dees

Huiskok

Hummel Expeditie

Hummel heeft een eigen Expeditie-afdeling. Dat wil zeggen dat wij onze producten zelf opslaan en leveren. Met een magazijn van 2800m2 groot en een nok op 10 meter hoogte, hebben we altijd voldoende ruimte om voldoende voorraad op te slaan. Daarnaast is er altijd ruimte uw bestelling vroegtijdig bij ons binnen te laten komen, te verzamelen en vooraf goed te controleren, zodat de uitlevering aan u vlekkeloos verloopt! Ons magazijn bevindt zich in Haulerwijk, naast de keuken-, badkamer- en woonwinkel.

Daarom Hummel Keukens, Badkamers en Wonen