Hummel gaat over in Home Center
Per 1 maart worden orders afgehandeld vanuit Wolvega

In het kort

  • Hummel Haulerwijk gaat per 1 maart 2023 over in Home Center Wolvega.
  • Alle lopende keuken- en woonorders worden per 1 maart afgehandeld via Home Center.
  • Garanties op keukens, badkamers en meubels blijven doorlopen.
  • Alle lopende badkamerorders worden per 1 maart afgehandeld door Hummel Assen.
  • Home Center bouwt aan de grootste keukenboulevard van Noord-Nederland.

Veelgestelde vragen

Hummel in Haulerwijk sluit per 1 maart 2023 haar deuren wegens de nieuwbouw van 58 woningen op het Hummelterrein.

Nee, de badkamervestiging in Assen blijft bestaan.

Hummel Haulerwijk gaat per 1 maart over in Home Center Wolvega. Alle lopende orders worden tot 1 maart 2023 nog uitgeleverd door Hummel zoals u van ons gewend bent.

Vanaf 1 maart worden alle openstaande orders van Hummel Keukens en Hummel Wonen afgehandeld via Home Center in Wolvega. Orders van Hummel Badkamers worden uitgeleverd door onze vestiging in Assen.

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom in Haulerwijk. Tot de overname helpen onze verkoopadviseurs u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken en droombadkamer.

De fabrieksgarantieperiode van apparatuur blijft bestaan. Standaard heeft u twee jaar garantie, mits deze volgens de juiste voorschriften zijn geïnstalleerd. De garantie vervalt bij ondeskundig gebruik van de gebruiker. Sommige leveranciers hanteren verlengde garantie van apparatuur. Indien u problemen of storingen heeft met uw keukenapparatuur, kunt u contact opnemen met de leverancier.

Standaard heeft u 5 jaar garantie op uw keuken. De garantie komt te vervallen bij ondeskundig gebruik van de gebruiker. Deze garantie blijft na de overname gewoon doorlopen.

Bij aankoop van een volledige badkamer ontvangt u standaard 5 jaar garantie. De garantie komt te vervallen bij ondeskundig gebruik van de gebruiker. Indien u na 1 maart 2023 problemen heeft met uw badkamer, kunt u contact opnemen met Hummel in Assen.

Met de overname naar Home Center hebben alle medewerkers van Hummel de keuze om mee te gaan. Of uw verkoper ook meegaat hangt af van zijn of haar keuze.

Meer informatie over de nieuwbouwplannen op het terrein van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen vindt u op nieuwbouwhummelhaulerwijk.nl.

Deze veelgestelde vragen worden de komende tijd aangevuld.

Heeft u een andere vraag?

Heeft u een vraag over de overname die niet op deze pagina beantwoord wordt? Dat begrijpen we. U kunt ons bellen op 0516 425 000 of een e-mail sturen naar de afdeling waar u klant bent.

Over Home Center

Home Center biedt in Wolvega ruim 75.000 m2 wooninspiratie onder één dak. Het is net als Hummel een echt familiebedrijf met een rijke historie. Familie Kapenga opende al in 1934 een woonwinkel.

Daar kwam Home Center in 1995 bij. Nu is het de grootste woonbelevenis van Nederland, maar het bedrijf is zeker nog niet uitgegroeid.

Momenteel wordt gebouwd aan de grootste keukenboulevard van Noord-Nederland. Hierin worden de orders en het personeel van Hummel straks opgenomen.

"Home Center is de ideale partner om Hummel over te nemen."

Jan van Dalen

Eigenaar