Afspraak maken

Laat u adviseren door één van onze ervaren adviseurs
Online woonadvies

In verband met de lockdown kunt u gebruik maken van online woonadvies voor uw nieuwe keuken, badkamer of woninginrichting. Een afspraak maken voor online woonadvies kan niet via onderstaande tool. Alle informatie over online woonadvies vindt u hier. Op deze pagina kunt u ook een online afspraak verzoeken.

Woonadvies aan huis

Naast online woonadvies bieden wij ook de mogelijkheid tot woonadvies aan huis. Onze adviseur komt bij u thuis om u te adviseren over uw nieuwe keuken, badkamer of woninginrichting. Alle informatie over advies aan huis vindt u hier. Een afspraak maken voor woonadvies aan huis kan niet via onderstaande tool. U kunt telefonisch een afspraak maken via 0516 42 50 00.

Alle mogelijkheden in Corona-tijd

Hummel biedt vele mogelijkheden in Corona-tijd. Een overzicht van alle mogelijkheden vindt u op deze pagina. Naast een winkelbezoek op afspraak en online woonadvies, kunt u winkelen in onze webwinkel en zich laten inspireren op onze website.

Laden...

Online afspraak maken

U kunt online een afspraak maken met één van onze ervaren adviseurs. Wanneer u kiest voor een locatie en een afdeling en uw beschikbaarheid invoert, tonen wij u de mogelijkheden. U hoeft alleen maar uw gegevens in te voeren en de afspraak is gemaakt. Makkelijk hé!

Lukt het u niet om online een afspraak te maken? Wij helpen u graag verder!

"Wij helpen u graag verder."

Monique Wiersma

Keukenadviseur