Donderdag 30 oktober 2014 werd er een kookworkshop gehouden in de showroom van Hummel Keukens. Speciaal voor deze workshop was chefkok en combimagnetron-specialist Jack Samuels bij ons te gast. Tijdens de workshop werden alle in’s and out’s van de Bauknecht combimagnetron EMCHE 8145 besproken.

Het apparaat kent gigantisch veel functies, je kunt er werkelijk alles mee!
Klanten die onlangs een combimagnetron bij Hummel hadden aangeschaft waren voor de workshop uitgenodigd. Daarnaast was iedereen welkom die meer informatie wilde hebben over het apparaat. Alle deelnemers waren erg enthousiast. Na uitgebreide uitleg konden de deelnemers zelf aan de slag. De lekkerste gerechten werden met de functies Crisp, oven en stomen bereid. Van tosti’s tot een overheerlijk varkenshaasje. Het was een geslaagde workshop.

Hummel organiseert 2 maal per jaar een kookworkshop over de Bauknecht combimagnetron EMCHE 8145. In april en oktober is iedereen van harte welkom bij deze workshop. Zowel voor klanten die net een (soortgelijke) combimagnetron hebben aangeschaft als voor degenen die nog meer willen weten over dit product. Klikt u hieronder op ‘Meer informatie’ om te bekijken wanneer de volgende workshop plaatsvind.