Warme kleuren, natuurlijke materialen, zachte stoffen en veel planten. Het zijn dé interieurtrends van 2020. 

Natuurlijke en warme kleuren in het interieur

In 2020 zien we in het interieur warme en zachte kleuren terugkomen. Bruin is het nieuwe grijs en helemaal terug van weggeweest. Kleuren als warm rood, donkerpaars, indigoblauw en mosgroen zijn helemaal van nu. In het kleurenpalet van 2020 zien we de natuurlijke kleuren zoals lucht, aarde en water helemaal terugkomen. 

Materialen uit de natuur

Duurzaamheid is nog steeds een hot item. Het belang hiervan blijft groenen. En terecht. Hier houden wij ook rekening mee bij de aanschaf van meubels. Houtsoorten als acaciahout, tangohout en sheesham zijn erg populair. Ook andere materialen als leer, glas, marmer en wol worden graag gezien in het interieur van 2020. 

Fluweelzacht

Wij houden van zacht! Fluweel en veloursachtige stoffen blijven dus ook in 2020 helemaal in. Op banken, fauteuils, eetkamerstoelen, hockers of kussens. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De stoffen ogen luxe en voelen ook nog eens warm aan. De kleur van velours en fluweel is vaak extra intens daardoor zijn ze makkelijk te combineren. 

Meubels als banken en kasten op maat

Banken helemaal samenstellen zodat het helemaal perfect past in uw interieur zien we steeds vaker. Een groot deel van onze collectie banken, maar ook kasten en tafels kunt u helemaal naar eigen wens laten maken. Kom langs in de showroom en vraag naar alle mogelijkheden. 

Interieuradvies, wij helpen u graag!

Heeft u hulp nodig bij het inrichten van uw woning, of wilt u de huidige situatie aanpassen? Onze verkoopadviseurs helpen u graag met een interieuradvies op maat. Wij kunnen zelfs een 3D-advies voor u maken zodat u er direct een visueel beeld bij krijgen.