Wilt u uw interieur, keuken of badkamer veranderen, maar weet u niet precies hoe? Of heeft u een woonvraag groot of klein? Onze ervaren adviseurs en stylisten helpen u graag bij het geven van professioneel advies voor De Mooiste keuken, de Mooiste badkamer of het Mooiste interieur.

Persoonlijk interieuradvies 

in de winkel, bij u thuis of op afstand

Voor korte interieurvragen kunt u bij ons in de winkel terecht voor een gratis interieur quickscan. Aan de hand van uw plattegrond en wensen geven wij een flitsadvies. Wij nemen u mee door de winkel om meubels en/of woonaccessoires te zoeken die passen in uw huis. Kom vrijblijvend bij ons binnenlopen, of maak alvast een online afspraak zodat er zeker een interieuradviseur voor u klaar staat!

Interieuradvies op afstand

Wij begrijpen dat u in deze tijd niet altijd in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. Toch staat het team van Hummel voor u klaar! Ook op afstand willen wij u helpen met het geven van interieuradvies. Hiervoor kunt u contact opnemen met wonen@hummelgroep.nl of telefonisch via 0516 425005. Aan de hand van foto’s, eventuele plattegrond en uw wensen sturen u wij een interieuradvies op maat. Het is ook mogelijk om met een adviseur te videobellen zodat we meteen uw huidige interieur kunnen zien.

Compleet interieuradvies bij u thuis

Onze woonadviseurs kunnen bij u thuis langskomen voor een compleet interieuradvies. Er wordt gekeken naar de huidige sfeer een lichtinval. Samen met uw wensen gaat onze adviseur aan de slag en geeft een persoonlijk interieuradvies over het gebruik van kleur, of de gekozen opstelling. Indien nodig kunnen wij ter plekke al wat veranderingen aanbrengen met uw huidige meubels en woonaccessoires. Vaak kunnen kleine wijzigingen al voor een groot effect zorgen. Nadat onze adviseurs bij u thuis zijn geweest maken ze een compleet plan op maat waarbij we passende meubels en accessoires samen met u uitzoeken. Het is ook mogelijk om een 3D-tekening te maken van het ontwerp. Voor een interieuradvies aan huis rekenen wij €150,-. U ontvangt van ons een retour wooncheque t.w.v. hetzelfde bedrag dat u kunt besteden bij een aankoop vanaf €950,- bij Hummel Wonen.

Deskundig keukenadvies

Persoonlijk advies op maat

Zoekt u een nieuwe keuken, of wilt u uw huidige keuken renoveren? Onze deskundige keukenadviseurs staan voor u klaar. In onze showroom hebben wij verschillende opstellingen en keukenstijlen voor elk budget. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken wij samen met u naar uw wensen en mogelijkheden in uw huis. Handig is om hierbij een plattegrond te hebben zodat we een 3D-ontwerp kunnen maken met uw keukenwensen. Elke keuken is uniek. Door onze keukenervaring en deskundige professionals kunnen wij elke ruimte omtoveren tot uw droomkeuken. Ontdek de verschillende keukenwerkbladen, -fronten, -apparatuur en andere mogelijkheden in onze showroom. Wilt u advies op maat? Maak dan alvast online een afspraak zodat u zeker weet dat er een adviseur voor u klaar staat.

Professioneel badkameradvies

Samen naar uw droombadkamer


Zoekt u een nieuwe badkamer of wilt u graag uw huidige badkamer verbouwen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze badkameradviseurs helpen u graag stap-voor-stap om een mooie en functionele badkamer te creëren.

Wij zijn op de hoogte van alle mogelijkheden en laatste ontwikkelingen op het gebied van badkamers, tegels en sanitair. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag de mogelijkheden in uw huis, uw woonwensen en maken een vrijblijvend 3D-ontwerp. Voor elk budget kunnen wij een badkamerontwerp maken. Kom langs in onze showroom of maak alvast online een afspraak zodat er een badkameradviseur voor u klaar staat.