De Sunshower combineert de kracht van infrarood en zonlicht in een unieke beleving onder de douche. U kunt heerlijk genieten van extra wellness en luxe in uw eigen badkamer. 

Verminder spierklachten met de Sunshower

Heeft u last van spierpijn, gespannen spieren of reumatische klachten? Dan is de krachtige warmte van infrarood perfect om uw spieren te laten ontspannen. Deze warmte dringt tot diep in de huid door. Dit is erg goed voor het herstel van de spieren. Daarnaast wordt de bloedsomloop door het infraroodlicht van de Sunshower gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat pijn van nek- en rugklachten kunnen worden verminderd. 
 

De Sunshower brengt de zon bij u thuis

Zonlicht is voor iedereen belangrijk en zorgt ervoor dat u zich fit en vitaal voelt. De Sunshower maakt gebruik van natuurlijk UV-licht waardoor de aanmaak van Vitamine D wordt gestimuleerd. Zo krijgt u ook de voordelen van zonlicht onder de douche! De Sunshower Deluxe en Sunshower Combi beschikken naast de infraroodfunctie ook over het natuurlijk gebruik van UV-licht. 
 

Wat zijn de voordelen van de Sunshower?

 • Warmte therapie bij rug en/of nekklachten
 • Herstel van de spieren 
 • Verhoogt de weerstand
 • Stimuleert de aanmaak van vitamine D
 • Gunstig effect op uw energieniveau
 • UV-licht werkt ontstekingsremmend

Welke Sunshower moet ik kiezen?

Sunshower zorgt voor luxe in uw badkamer. Maar welk model is nu voor u geschikt? Dan zijn er een aantal stappen waarmee u de juiste Sunshower kunt bepalen. 

 1. Sunshower inbouwen of losse Sunshower in uw badkamer?

  Gaat u verbouwen dan kunt u de Sunshower laten inbouwen in de muur. Heeft u echter geen verbouwplannen maar wilt u wel een Sunshower? Dan zijn alleen de Sunhower Solo en Sunshower Combi geschikt. Deze kunt u los in de douche plaatsen.  

 2. Alleen infrarood of ook UV-licht?
  Wilt u het basismodel Sunshower met alleen infraroodlicht? Dan adviseren wij de Sunshower Solo, Sunshower Duo, Sunshower Pure of PureXL. Met de Sunshower Deluxe en de Sunshower Combi heeft u naast infrarood ook UV-licht. 
Onze badkameradviseurs laten u in onze showroom graag de werking van de Sunshower zien en de verschillende mogelijkheden voor bij u thuis. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een goede en deskundige manier adviseren.