Op zondag 5 juli 2015 is de showroom van Hummel Keukens getroffen door een blikseminslag. Hierdoor is er brand ontstaan in de meterkast van het gebouw. De showroom bleek helaas verloren te zijn. In september 2015 werd er gestart met de realisatie van een nieuwe winkel. In de tien weken volgend op het voorval is er een volledig nieuwe keukenshowroom gerealiseerd naast de bestaande badkamerwinkel. Bekijk hier de fotoreportage van hoe deze volledig nieuwe winkel is opgebouwd.

5 juli 2015 - Blikseminslag Keukenafdeling

Vanwege een blikseminslag in de keukenafdeling van ons bedrijf op zondag 5 juli is er brand ontstaan in de meterkast van het gebouw. De directe brandschade valt mee door adequaat handelen van de brandweer.

4 t/m 16 september 2015 - Veiling Keukenshowroom

In opdracht van de verzekeringsmaatschappij organiseert Hummel in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl een online veiling van de gehele keukenshowroom.

17 september 2015 - Veiling succesvol verlopen

Hummel heeft in opdracht van de verzekeringsmaatschappij de volledige keukenshowroom van Hummel Keukens, Badkamers en Tegels geveild in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl. De veiling was een succes. Er kan nu snel worden aangevangen met het realiseren van de nieuwe keukenshowroom.

Week 1 - 14 t/m 20 september

De start van de verbouwing aan de Leeksterweg 37 in Haulerwijk is begonnen.

Week 2 - 21 t/m 27 september

De eerste contouren van de looppaden en kooien zijn al zichtbaar. De fotoreportage van week 2 van de verbouwing.

Week 3 - 28 september t/m 4 oktober

Er wordt behoorlijke voortgang geboekt. De helft van alle wanden is reeds gerealiseerd, een deel hiervan wordt al behangt. Het plafond boven de grote Hummel cirkel is inmiddels ook aangelegd.

Week 4 - 5 t/m 11 oktober

De vloeren in de looppaden zijn grotendeels gelegd. Inmiddels zijn bijna alle kooien opgebouwd, voor het grootste gedeelte zijn deze ook al behangd of geverfd. Het schiet behoorlijk op!

Week 5 - 12 t/m 18 oktober

De eerste keukens zijn reeds geleverd. Met een aantal van deze keuken is eveneens men reeds begonnen met de montage.

Week 6 - 19 t/m 25 oktober

De volledige interieurbouw is inmiddels bijna volledig gereed. Vanaf nu zal er hard worden gewerkt aan het plaatsen en monteren van de showroomkeukens, verlichting, werkplek inrichting en overige afwerking.

Week 7 - 26 oktober t/m 1 november

Deze week zijn de technici druk bezig geweest met het aanleggen van de benodigde bekabeling, de keukenmonteurs hebben verder gewerkt aan het installeren en afwerken van showroomkeukens en is er begonnen met het inrichten van de werkplekken.

Week 8 - 2 t/m 8 november

Deze week zijn de technici druk bezig geweest met het aanleggen van de benodigde bekabeling, de keukenmonteurs hebben verder gewerkt aan het installeren en afwerken van showroomkeukens en is er begonnen met het inrichten van de werkplekken.

Week 9 - 9 t/m 15 november

Deze week kon er verder tijd worden besteed aan het schoonmaken en inrichten van de nieuwe keukenshowroom.

Week 10 - 10 t/m 21 november

Vanaf deze week is onze nieuwe showroom volledig geopend. Tijdens deze week is er veel aandacht besteed aan het inrichten en stylen van de showroomkeukens.