De Quooker wordt ook wel de kraan die alles kan genoemd. Quooker is een bekend merk dat staat voor de kokend waterkraan. Ideaal voor in elke keuken. Niet alleen voor het zetten van een kop thee, maar ook tijdens het koken, of schoonmaken komt de Quooker van pas. Koud, warm, kokend water en ook gekoeld en bruisend water, het komt allemaal uit dezelfde kraan. 

Wat zijn de voordelen van de Quooker?

Veel mensen vertellen enthousiast over het gebruik van een Quooker. Maar wat zijn nu precies de voordelen?

  • Alles uit 1 kraan
  • Bijzonder handig de hele dag door
  • Veilige keuze, ook met kinderen
  • Duurzaam in energie en watergebruik
  • Bespaart ruimte op het aanrecht

Ontdek de Quooker kranen bij Hummel Keukens

Er zijn verschillende systemen van de Quooker die in uw keuken geplaatst kunnen worden. Belangrijk bij het kiezen van de juiste kraan is of u alleen kokend water wilt tappen, of ook koud en warm, gekoeld en gefilterd water. Verkrijgbaar in de kleuren chroom, roestvrij staal en zwart.
 
Quooker Flex
De Quooker Flex is de enige Quooker kraan die een flexibele uittrekslang heeft. Op deze manier kunt u gemakkelijk overal bij. Het gebruik van de Quooker Flex is helemaal veilig. Dankzij de kokendwaterstop komt er geen kokend water uit de kraan als de uittrekslang gebruikt wordt. De Quooker Flex kan gecombineerd worden met de CUBE zodat u ook koel bruisend en gefilterd water uit de kraan kunt halen. Verkrijgbaar in de kleuren chroom, roestvrij staal, zwart, goud en messing patina. 

Quooker Fusion
Met de Quooker Fusion haalt u alles uit één kraan. Naast het kokende water kunt u de CUBE aansluiten op deze kraan. De Fusion is verkrijgbaar in een ronde en een vierkante variant. Verkrijgbaar in de kleuren chroom, roestvrij staal, nikkel glans en messing patina.
 
Quooker Nordic
De Quooker Nordic is uniek. Deze serie bestaat uit een kokendwaterkraan en een aparte mengkraan in hetzelfde design. De Quooker wordt dan enkel gebruikt voor kokend water. En de mengkraan kunt u gebruiken voor warm en koud water. De Quooker Nordic is ook als enkele kokendwaterkraan te bestellen u kunt dan uw huidige mengkraan in de keuken behouden. Nordic Round of Nordic Square: ook bij de Nordic kunt u kiezen voor een ronde of een vierkante look. Verkrijgbaar in de kleuren chroom en roestvrij staal.

Klassieke stijl of moderne stijl

De standaard Quooker kranen passen goed in een moderne woonstijl. Voor de liefhebbers van de klassieke look kunt u de Fusion en de Nordic kranen ook krijgen in een klassieke stijl. Deze worden de Quooker Classic Fusion en Classic Nordic genoemd. 

Hoe werkt de Quooker?

Net als een andere kraan wordt de Quooker geïnstalleerd op het aanrecht. Daarnaast krijgt u tenminste één reservoir voor kokend water onder het aanrecht. Het reservoir wordt aangesloten op uw waterleiding waardoor deze constant gevuld wordt met vers water. Wilt u ook gefilterd en bruisend water uit de kraan halen? Dan heeft u nog een extra reservoir nodig: de Quooker Cube. 

Wat kost een Quooker kraan?

Ideaal een kokendwaterkraan, maar wat kost een Quooker nu precies? Er zijn verschillende varianten kranen van de Quooker. Daarnaast heeft u ook verschillende mogelijkheden voor het reservoir. Wilt u alleen kokend water? Of ook bruisend water? Deze keuzes beïnvloeden de prijs van de Quooker kraan. Het goedkoopste model is al verkrijgbaar vanaf €995,-. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. 

Persoonlijk Quooker advies bij Hummel Keukens in Haulerwijk

Wilt u graag eens zien hoe een Quooker kraan werkt? In onze showroom hebben wij werkende Quooker kranen zodat u ze zelf kunt testen. Bij Hummel Keukens in Haulerwijk kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste Quooker kraan voor in uw keuken.