De paasdagen staan weer voor de deur. Een feest waarbij veel mensen samen zijn met familie en vrienden. Ook de Hummel-familie viert Pasen en heeft op 2e Paasdag een feestdag in de winkel.

 

2e Paasdag geopend van 12:00 – 17:00 uur

1ste Paasdag zijn wij gesloten.  Op 2e Paasdag is Hummel Keukens, Badkamers en Wonen in Haulerwijk geopend van 12:00 – 17:00 uur. In onze winkel vieren wij graag samen met u Pasen. Daarom maken we er een extra groot feest van vol activiteiten. Onze badkamervestiging in Assen is wel gesloten.

Kookdemonstratie

In de keukenshowroom zijn er op 2e Paasdag diverse kookdemonstraties met een stoomoven van AEG. Deze kookdemonstratie heeft drie sessies verschillende sessies met andere gerechten:

  • 12:30 -13:30 uur; paasflapjes met chocolade, noten en banaan
  • 14:00 – 15:00 uur; paalnestjes van Kataifi
  • 15:30 – 16:30 uur; Aspergeplaat met gorgonzola, peer en pecannoten. 

De kookdemonstratiesessies zijn helemaal GRATIS te bezoeken. De gemaakte hapjes mag u uiteraard proeven! Na afloop van de kookdemonstratie zal de demonstratieoven van AEG verkocht worden per opbod. Wilt u kans maken op deze demonstratieoven tegen een knalprijs? Laat dan uw gegevens achter tijdens de demonstratie en/of de keukenbalie. De hoogste bieder ontvangt na afloop bericht en mag de oven komen ophalen bij de expeditie.

 

15% korting op alles bij Wonen

Het paasweekend vieren wij met hoge kortingen op de afdeling Wonen. Alleen op zaterdag 16 april en maandag 18 april ontvangt u in de winkel 15% korting op alles*. De korting is geldig op tafels, stoelen, banken, kasten, raamdecoratie, vloeren en woonaccessoires. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Daarnaast zijn er nog diverse showroommodellen en voorraadmodellen waarbij de korting kan oplopen tot wel 70%!