Donderdag 16 april 2015 werd er een kookdemonstratie gehouden over de Bauknecht combimagnetron EMCH 8145. Tijdens de demonstratie werden alle in’s and out’s van het veelzijdige apparaat besproken.

“Het was een erg leerzame ervaring, door de duidelijke uitleg kan ik nu veel meer met de combimagnetron. Het apparaat heeft nog veel meer functies dan ik dacht!”

Klanten die onlangs een combimagnetron bij Hummel hadden aangeschaft waren voor de workshop uitgenodigd. Daarnaast was iedereen welkom die meer informatie wilde hebben over het apparaat. Alle deelnemers waren erg enthousiast. De kok die speciaal voor Hummel naar Haulerwijk was gereisd kookte met het apparaat de lekkerste gerechten. Van pasta met gemarineerd gamba spiesje tot kipgehaktballetjes met yoghurt-koreander dip. Deze overheerlijke gerechten werden met de functies Crisp, oven en stomen bereid. Alle deelnemers waren na afloop van de demonstratie erg enthousiast over deze veelzijdige combimagnetron.

Hummel organiseert 2 maal per jaar een kookworkshop over de Bauknecht combimagnetron EMCHE 8145. In april en oktober is iedereen van harte welkom bij deze workshop. Zowel voor klanten die net een (soortgelijke) combimagnetron hebben aangeschaft als voor degenen die nog meer willen weten over dit product. Klikt u hieronder op ‘Meer informatie’ om te bekijken wanneer de volgende workshop plaatsvind.