Voor deze binnenkijker nemen wij jullie mee naar Assen. Samen met Martine van Mooii wonen hebben deze bewoners een prachtig en sfeervolle woning gekregen.

De bewoners van dit pand vonden het lastig om op een goede manier hun huis in te richten. Ze zochten naar meer sfeer in de woning en zijn bij Mooii Wonen uitgekomen.

Interieurstylist Martine van  heeft samen met de klant gekeken naar de woonwensen en de mogelijkheden. Ze zijn bij Hummel Wonen langs geweest om te kijken welke woonsfeer het beste overeen komt met de sfeer die ze willen creëren. Bij ons in de winkel hebben ze hun droombank met bijpassende passende kasten en een relaxfauteuil gevonden. Voor in de eethoek hebben ze een prachtige tafel uitgekozen.
Met een opvallende muur tussen de woonkamer en de eethoek ontstaat er direct een mooie verbinding tussen beide ruimtes. Om de sfeer helemaal compleet te maken zijn er diverse woonaccessoires als kussens, lampen en vazen uitgezocht dit bij het geheel passen. 

Nadat alles geplaatst en geleverd is hebben wij het prachtige resultaat van deze woning bekeken. Dit resultaat willen wij graag met u delen.

De bewoners zijn erg tevreden met de sfeer en de woonstijl die gecreëerd is in hun woning. Wij wensen hun veel woonplezier toe! 

 

Dit project is een samenwerking met Mooii Wonen en Hummel Wonen

Wilt u ook een complete make-over van uw wooninrichting? Maak dan een afspraak met onze verkoopadviseurs.