Tijd voor een feest! Al 40 jaar staat Hummel voor u klaar op het gebied van wooninrichting. Dit vieren wij met diverse evenementen en leuke acties. Daarnaast is er een speciale jubileumweek van 21 december 2019 t/m 4 januari 2020. 

Wie jarig is trakteert! Zo nodigen wij u uit om het jubileum met ons mee te vieren door de vele aanbiedingen, acties en evenementen in de decembermaand. U maakt zelfs kans om 40% van uw aankoopgedrag in december, januari of februari terug te krijgen. Lees meer over ons 40-jarig jubileum in de Jubileumkrant. 

Wie jarig is trakteert op acties en voordeel

Viert u het jubileum met ons mee? Van 21 december t/m 4 januari 2020 hebben wij een speciale jubileumweek ter ere van ons 40-jarige bestaan. In deze week zijn er diverse dagacties en aanbiedingen met hoge kortingen. Let op: onze vestiging in Assen heeft alleen badkamers en tegels. In Haulerwijk vindt u keukens, badkamers en wonen. 

Jubileumweek: 21 december t/m 4 januari 2020

Bekijk de acties die geldig zijn tijdens de jubileumweek van Hummel. Klik hier voor al onze acties. 

40 jaar, 40% korting op uw aankoopbedrag?!

Wie jarig is trakteert. Alle klanten zijn wij erg dankbaar. Daarom maakt u tijdens de maanden december, januari en februari kans op 40% korting op uw gehele aankoopbedrag. Of het nu gaat om een complete keuken, badkamer of complete wooninrichting. Iedereen die tijdens de actieperiode een aanschaf doet bij Hummel Keukens, Badkamers en Wonen doet mee.

Maak kans op een accessoirecheque t.w.v. €50

Zowel Hummel Assen als Hummel Haulerwijk heeft haar eigen prijsvraag.

  • Assen: Hoeveel toiletten staan er in de showroom?
  • Haulerwijk: Hoeveel blauwe banken, witte keukens en vrijstaande baden staan er in de showroom?

Weet u het antwoord op de vraag? Schrijf deze dan op de antwoordkaart die in de winkel ligt en lever hem in. Van alle juiste inzendingen wordt er per vestiging een winnaar geloot.