Evenementen

Laat u inspireren door onze evenementen
Kunstexpositie Nieuwe start
29-10-2021 t/m 04-03-2022
Leeksterweg 33-37, Haulerwijk

Kunstexpositie Nieuwe start

29-10-2021 t/m 04-03-2022
Leeksterweg 33-37, Haulerwijk

Expositie van leden van de Teken- en Schildergroep Roden in Galerie Hummel van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen te Haulerwijk Van 29 oktober 2021 tot en met 4 maart 2022.

De officiële opening van deze kunstexpositie is wegens de coronamaatregelen aangepast en alleen voor de kunstenaars met partner. Deze zal plaatsvinden op donderdagavond 28 oktober om 20:00 uur.

De opening zal verricht worden door Antje Sonnenschein uit Wirdum, Beeldend Kunstenares en Docente bij enkele groepen van de TSR en bij VRIJDAG (huis voor de amateurkunst voor Groningen).

Van 29 oktober tot en met 4 maart is iedereen van harte welkom om de kunstexpositie in de winkel te komen bekijken. De richtlijnen van het RIVM worden in onze showroom gehanteerd. Wij zorgen de eerste weken na de opening voor wat lekkers bij de koffie. U bent van harte welkom!

Download hier de uitnodigingskaart (PDF).

Acties

  • Er zijn op dit moment geen acties.

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Actueel

Bent u benieuwd naar de laatste innovaties of geïnteresseerd in wat er zich bij Hummel afspeelt? Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten.

"Ervaar het Hummel gevoel."

Marjan Hummel

Woonadviseur