Maak van uw huis een thuis met Hummel! Bij ons vindt u alles voor uw keuken, badkamer en woning onder 1 dak. Wij nemen u deze binnenkijker mee achter de voordeur bij een klant in Leek. De klanten hebben een nieuwbouwwoning laten maken en hebben meerdere vertrekken die ingericht moeten worden. Hummel helpt bij het creëren van hun droomhuis. 

Zwarte keuken met kookeiland

De klanten kiezen voor een prachtig keukenontwerp. De zwarte keuken heeft een kookeiland die van alle gemakken is voorzien. De inductiekookplaat van AEG met een afzuiging in het kookeiland waardoor er geen losse afzuigkap geplaatst hoeft te worden. Daarnaast is het gemakkelijk om een heerlijke kop thee te zetten met de Quooker. Uiteraard is deze Quooker ook in de zwarte kleur net als de rest van het kookeiland. De eettafel in de keuken sluit naadloos aan op het kookeiland. De apparatenwand heeft een houten kleur waardoor er een mooi contrast ontstaat met de rest van de keuken. 

Interieuradvies voor de woonkamer

Naast de keuken loopt u meteen de woonkamer in. Onze woonadviseurs hebben samen met de klant passende meubels uitgezocht zodat het interieur warm en sfeervol is. Een plek om tot rust te komen, met vrienden en familie te zitten of om een boek te lezen. De tegelvloer in de woonkamer loopt door het hele huis heen door. Zo heeft alles een mooi geheel. 

Twee badkamers en een toilet

Verder zijn er in deze prachtige woning nog twee badkamers opgeleverd en een toilet. De hoofdbadkamer is van alle gemakken voorzien. Een ligbad, luxe wandmeubel, douchewc en een regendouche met Sunshower.

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer en/of wooninrichting?

Bij Hummel helpen wij u graag met het creëren van uw droomhuis. Of u nu een nieuwe badkamer, keuken of wooninrichting nodig hebt, bij ons bent u aan het goede adres. Doordat wij een eigen logistieke afdeling hebben kunnen wij de montage en levering van meerdere ruimtes op elkaar afstemmen. Zo kunnen wij u ontzorgen!

Kom langs in de winkel, of maak alvast een afspraak met een verkoopadviseur.