Hummel laat u tijdens kookdemonstraties graag zien hoe de nieuwste keukenapparatuur werkt. Tot voor kort deden we dat samen met u in onze showroom. Omdat dit in tijden van corona niet mogelijk is, bieden wij u op zaterdag 26 september om van 13:30 tot 14:30 uur een livestream die u thuis kunt volgen via YouTube.

In deze demonstratie draait alles om de stoomoven van AEG. In een stoomoven kunt u heerlijke gerechten bereiden, van voorgerecht en hoofdgerecht tot dessert. Maar hoe werkt een stoomoven nu precies? Onze kok Miranda Boks van AEG laat u graag de kneepjes van het stomen zien, aan de hand van een heerlijk gerecht.

Op 26 september kunt u de livestream onder meer via deze pagina bekijken.

Digitale kookdemonstratie AEG stoomoven

Datum: zaterdag 26 september
Tijd: 13:30 – 14:30 uur
Livestream: hummelkeukens.nl/kookdemonstratie

Kans op een stoomoven voor een ongekende prijs!

Raakt u bij het bekijken van onze livestream overtuigd en wilt u een stoomoven aanschaffen? Op 26 september heeft u een unieke kans! De stoomoven die Miranda eenmalig gebruikt voor de demonstratie wordt na afloop verkocht voor de ongekende prijs van €499,-. Als er meerdere gegadigden zijn, wordt er geloot wie de oven mag aanschaffen.

Tijdens de livestream krijgt u meer informatie over hoe u kans kunt maken. De gelukkige kan de oven na 26 september in Haulerwijk komen afhalen. Niet gewonnen? Niet getreurd! In oktober is deze AEG stoomoven ook nog voor een aantrekkelijke prijs bij Hummel Keukens te koop.

Stel direct uw vraag tijdens de kookdemonstratie

Heeft u een vraag over de stoomoven? Stel deze op 26 september dan rechtstreeks via de livestream. U krijgt dan direct antwoord van Miranda. Wilt u vooraf alvast een vraag stellen, dan kunt u deze sturen naar marketing@hummelgroep.nl.

Voor wie is deze kookdemonstratie?

Deze digitale kookdemonstratie is voor iedereen die meer wil weten over een stoomoven.

Heeft u net een nieuwe keuken gekocht met een stoomoven, of heeft u al een stoomoven in huis, maar weet u niet goed wat voor gerechten u er mee kunt maken? Dan is deze kookdemonstratie uitermate geschikt.

Ook voor mensen die nog in de oriënterende fase zijn voor een nieuwe keuken of keukenapparatuur kan deze digitale kookdemonstratie stoomoven extra informatie bieden.

Is een stoomoven iets voor u?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken of keukenapparatuur zoals een stoomoven? Onze keukenadviseurs helpen u graag.

In onze keukenshowroom in Haulerwijk kunnen wij u ook de vele mogelijkheden laten zien. Wilt u er zeker van zijn dat een adviseur tijd voor u heeft? Maak dan alvast online een afspraak.