De bakkers uit Haulerwijk en omgeving hebben ontzettend hun best gedaan voor Heel Haulerwijk Bakt. De bakwedstrijd georganiseerd ter ere van het 40-jarige jubileum van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen was een groot succes. Het 40-jarige jubileum was tevens het thema waarmee de deelnemers aan de slag zijn gegaan. 
 
De 12 taarten zijn beoordeeld op zowel uiterlijk als smaak.  Er was een grote variatie aan prachtige taarten, van vrachtwagen tot keukenblok, van schuimtaart tot chocoladetaart. Mevrouw Dijkstra wist met haar keukentaart de titel ‘Meesterbakker van Haulerwijk’ in de wacht te slepen. Hiermee heeft zij de hoofdprijs, een AEG Keukenmachine gewonnen. De tweede prijs, een high tea voor vier personen ging naar Sanne Hut. De wooncheque bij Hummel Wonen was voor Dorinthe Veenboer. De jury bestond uit Marcel Bos, Miranda Boks, Bart van der Werff en Rianne Postema-Meijer.
 
De prijsuitreiking is zaterdagmiddag 2 november gehouden en bezocht door vele belangstellenden. Wij bedanken alle deelnemers, jury en belangstellenden voor hun komst!

Foto’s: Jan Bies