Vanaf 28 april mag u die winkel weer komen bezoeken zonder afspraak. Wij heten u van harte welkom. Hummel volgt hierbij de maatregelen van de Rijksoverheid

Winkels weer geopend zonder afspraak

Vanaf 28 april maart is het toegestaan om de winkels zonder afspraak te komen bezoeken. Uiteraard hanteren wij in de winkel de maatregelen van het RIVM zodat u ons veilig kunt bezoeken. Door de extreme drukte is het verstandig om voor de hulp van een keuken en/of badkameradviseur een afspraak in te plannen. Dit kan telefonisch en via onze website.

Webshop bestellingen, naar u thuis of GRATIS afhalen 

Het Hummel-team heeft niet stilgezeten en er hard aan gewerkt om ook in Corona-tijd de vertrouwde Hummel service te kunnen blijven bieden. U kunt een afspraak maken voor winkelbezoek. Ook kunt u onze woonartikelen bestellen via onze webwinkel. De geplaatste bestellingen kunt u thuis laten sturen, of GRATIS ophalen bij de expeditie. 

Veilige levering en montage
De levering en montage van uw goederen gaan nog steeds door zoals u van ons gewend bent; met onze eigen bezorgdienst en deskundige monteurs.
  • Ook onze bezorgers en monteurs schudden geen handen.
  • Bij de levering en de montage houden wij 1,5 meter afstand.
  • Het ondertekenen van de goederen wordt gedaan met eigen pen van de klant.
  • Alle betalingen dienen vooraf te zijn voldaan via internetbankieren.
  • Bij verkoudheid of ziekte van onze bezorgers of monteurs wordt de afspraak afgezegd. Wij vragen u ook om de levering te verplaatsen naar een nader te bepalen moment bij ziekteverschijnselen of verkoudheid. U kunt hiervoor contact opnemen met onze expeditie: 0516-425006.