Wij heten u van harte welkom in onze winkel! Wel raden we aan vooraf een afspraak te maken zodat u zeker weet dat er een adviseur beschikbaar is. Wij volgen de maatregelen van de Rijksoverheid. De winkel is geopend volgens de reguliere openingstijden

Maatregelen in de winkel

Sinds 25 februari is het niet meer verplicht om in de winkel een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden. Indien u graag wilt dat onze adviseurs een mondkapje dragen kunt u dit uiteraard aangeven. 

  • Bij alle ingangen is handalcohol beschikbaar, om uw handen te desinfecteren.
  • Bij de werkplekken wordt nog gebruik gemaakt van een spatscherm.
Webshop bestellingen, naar u thuis of GRATIS afhalen

Het Hummel-team heeft niet stilgezeten en er hard aan gewerkt om ook in Corona-tijd de vertrouwde Hummel service te kunnen blijven bieden. U kunt onze woonartikelen bestellen via onze webwinkel. De geplaatste bestellingen kunt u thuis laten bezorgen, of GRATIS ophalen bij de expeditie in Haulerwijk.

Veilige levering en montage

De levering en montage van uw goederen gaan nog steeds door zoals u van ons gewend bent; met onze eigen bezorgdienst en deskundige monteurs.

  • Ook onze bezorgers en monteurs schudden geen handen.
  • Alle betalingen dienen vooraf te zijn voldaan via internetbankieren.
  • Bij verkoudheid of ziekte van onze bezorgers of monteurs wordt de afspraak afgezegd. Wij vragen u ook om de levering te verplaatsen naar een nader te bepalen moment bij ziekteverschijnselen of verkoudheid. U kunt hiervoor contact opnemen met onze expeditie: 0516-425006.