Wij nemen jullie mee naar de droomkeuken in Appelscha. Wessel en Iris zochten voor hun nieuwe woning een keuken die de beschikbare ruimte optimaal benut. Na wat oriënteren en rondkijken bij verschillende keukenzaken zijn ze terecht gekomen bij Arno keukenadviseur bij Hummel Keukens, Badkamers en Wonen.

‘Tijdens alle gesprekken was het contact erg persoonlijk en is er goed geluisterd naar onze wensen. De uiteindelijke tekening is gebaseerd op een keuken uit een moodboard die ons allebei aansprak’ aldus Wessel. ‘In deze stijl heeft Arno samen met ons gekeken naar de mogelijkheden in de beschikbare ruimte. Hier heeft hij een mooi 3D-ontwerp gemaakt welke paste binnen ons budget. Met een paar kleine aanpassingen is toen de keuken besteld’.

Professioneel & Vakkundig

Na het verstrijken van een aantal weken kwam het moment van de bezorging. Wessel zegt: ‘De keuken werd gebracht door een professionele bezorger van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen. De chauffeur dacht erg met ons mee tijdens de levering. Hij stelde voor een aantal planken onder de kast neer te leggen zodat deze niet zou doorbuigen. Tijdens het plaatsen van de keuken werd door de monteur gelet op de kleinste details en de keuken is netjes en secuur opgeleverd. De goede service en kwaliteit zorgen ervoor dat wij Hummel zeker aanbevelen bij de mensen om ons heen!’ 

Onze droomkeuken

Iris vertelt enthousiast: ‘We gebruiken de keuken inmiddels een paar weken en alles zit perfect op de juiste plek. We hebben nog niet een puntje kunnen ontdekken dat we anders zouden doen. Enorm blij zijn we met de grootte van het werkblad en de keukenapparatuur die zorgen voor een stukje gemak; zoals de vaatwasser, stoomoven en Quooker. Het is erg makkelijk om een heerlijk gerecht met aardappels en groentes te stomen of een kop thee te zetten. Na afloop maakt de vaatwasser alles weer school, ideaal!’. De gekozen visgraatvloer bij Hummel Wonen maakt het geheel helemaal af. 

 
Wessel en Iris zijn erg tevreden en hebben samen met Hummel Haulerwijk hun droomkeuken gerealiseerd.
 
Wilt u ook een vrijblijvend ontwerp voor uw keuken laten maken? Maak dan een afspraak met onze verkoopadviseurs.