Het uitzoeken van een keuken is altijd weer een hele beslissing. Keuzes over de juiste opstelling, apparatuur en combinatie van kleuren. Het is een aankoop die u niet elke dag maakt en waar u goed over na wilt denken. De verkoopadviseurs van Hummel Keukens helpen u graag bij het creëren van uw droomkeuken. 

Na het goedkeuren van het ontwerp en het plaatsen van de bestelling begint het wachten. Totdat dan eindelijk de bezorgers van Hummel op de stoep staan met uw nieuwe keuken. Kasten, lades, apparatuur de gehele keuken wordt een aantal dagen voor montage bij uw thuis geplaatst. Als de monteur langs komt op de afgesproken tijd voor de montage is het altijd weer spannend van hoe het resultaat gaat worden. Maar wat worden de Hummel-keukens prachtig opgeleverd.

Neem een kijkje binnen bij deze klant. De voor foto’s van de keuken, het ontwerp van Baukje, de montage en het uiteindelijke resultaat.  Een geheel andere opstelling en sfeer. Maar wat is het resultaat prachtig geworden! 

Wilt u ook een nieuwe keuken? De keukenadviseurs van Hummel helpen u graag met het creëren van uw droomkeuken. Kom inspiratie op doen in onze showroom in Haulerwijk of maak direct een afspraak met een adviseur voor een vrijblijvend ontwerp.