Actueel

Het laatste Hummel-nieuws
Expositie Diversiteit Galerie Hummel

3 oktober 2019 opening Kunstexpositie

De expositie van leden van De Schilderschool Kessels en van Keuken uit Sint Nicolaasga presenteren de tentoonstelling met als thema Diversiteit vanaf 3 oktober 2019 in Galerie Hummel.
Lees verder

Hummel presenteert nieuwe website

Sinds maandag 1 juli heeft Hummel Keukens, Badkamers en Wonen een gloednieuwe website. Na de opening van Hummel Wonen in 2018, was de woonspecialist uit Haulerwijk hoog nodig toe aan een nieuwe website. “Steeds meer mensen doen tegenwoordig online inspiratie op voor hun nieuwe woninginrichting. Of het nu gaat om accessoires voor in de woonkamer of een volledig nieuwe keuken, het begint allemaal op internet.” stelt eigenaar Jan van Dalen vast. “Een belangrijk doel voor onze nieuwe website was dan ook dat we onze klanten volop kunnen inspireren. We zijn trots op het resultaat.” Om dat doel zo goed mogelijk te kunnen verwezenlijken, heeft Hummel de tijd genomen om haar nieuwe website te realiseren. Na een aantal grondige brainstormsessies is er hard gewerkt om de website vanaf nul te ontwikkelen. Eerst is een volledig nieuwe vormgeving gemaakt, die volledig aansluit op de huisstijl van Hummel Keukens, Badkamers en Wonen. Vervolgens zijn een aantal technische hoogstandjes ingezet om een uitgebreide webwinkel te realiseren. Uniek in de webwinkel is de configurator, die speciaal door Hummel is ontwikkeld. Hierin is het mogelijk om de configureerbare meubels van Hummel Wonen volledig naar eigen wens samen te stellen. “Onze klant kan zelf onder meer de grootte, kleur en afwerking van zijn nieuwe bank, stoel of tafel kiezen. Bij iedere keuze wordt de prijs in real-time bijgewerkt. Zo weet onze klant meteen waar hij aan toe is.” vertelt van Dalen trots. Doordat de webwinkel iedere nacht wordt bijgewerkt, staat bovendien de actuele collectie van Hummel Wonen altijd online. Ten slotte is de website voorzien van uitgebreide inspiratiepagina’s met de nieuwste collectie keukens, badkamers, meubels, vloeren en raamdecoratie. “Je kunt het zien als een online magazine. Al bladerend door de website kan onze klant steeds meer nieuwe ideeën opdoen voor zijn droominrichting. Ontzettend vernieuwend.” zegt van Dalen erover. Familiebedrijf Hummel is er trots op dat de volledige website in eigen huis is gerealiseerd. Van de koppeling van onze catalogus met de webwinkel tot de inspiratiepagina’s, de ontwikkelingen hebben allemaal in Haulerwijk plaatsgevonden. Dit was mogelijk dankzij een paar rasechte Informatiekundigen die voor Hummel aan de slag zijn gegaan. De woonspecialist met winkels in Haulerwijk en Assen is hiermee weer helemaal klaar voor de toekomst. Om de lancering van de nieuwe website te vieren is Hummel een lanceringsactie gestart. ”Wanneer u een afspraak voor een vrijblijvend ontwerp maakt via onze nieuwe website, krijgt u 10% korting op een aankoop bij Hummel Wonen”, zegt van Dalen uitnodigend. De nieuwe website van Hummel is te bezoeken via hummelgroep.nl. “U bent van harte welkom om rond te kijken op onze nieuwe website en dit bezoek voort te zetten bij één van onze woonwinkels!”
Lees verder

Feestelijke opening Expositie “Kunst op het Menu”

Donderdag 28 maart 2019 vond in de showroom van Hummel in Haulerwijk de officiële opening van de expositie “Kunst het Menu” plaats. Deze opening van de Galerie Hummel werd verricht door mevrouw Vroukje Hartlief- Ananias uit Roden. Foto’s gemaakt door huisfotograaf van deze feestelijke opening vindt u op deze pagina. De foto’s van de heer Thijs Both uit Roden zijn binnenkort ook hier te bekijken. De expositie “Kunst op het Menu” zal in de Galerie Hummel te bekijken zijn tot 28 september 2019. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom!
Lees verder

Wooncheques Opening 10-Daagse uitgereikt

Van 30 oktober t/m 10 november 2018 is de opening van Hummel Wonen feestelijk gevierd met de Opening 10-Daagse. 10 dagen lang waren de Mooiste Acties bij zowel Hummel Keukens, Badkamers als Wonen. Naast deze spetterende acties konden klanten kans maken op twee wooncheques. De eerste cheque kon de winnaar inruilen voor 15% korting op een aankoop bij Hummel Wonen. De tweede wooncheque bood zowel 15% korting als een gratis interieuradvies op maat. Afgelopen zaterdag 1 december 2018 zijn de twee wooncheques uitgereikt aan de gelukkigen.
Lees verder

Openingsfeest Hummel Wonen

In Juli 2018 heeft Hummel een nieuwe woonwinkel geopend, Hummel Wonen. Op 29 november 2018 vond de feestelijke opening van Hummel Wonen plaats. Naast familie, vrienden en vele relaties waren ook Hummel klanten van de partij. Hieronder vindt u een fotoreportage van de opening.
Lees verder

Feestelijke opening Expositie “Natuurlijk”

Donderdag 22 november 2018 vond in de showroom van Hummel in Haulerwijk de officiële opening van de expositie “Natuurlijk” plaats. Deze opening van de Galerie Hummel werd verricht door mevrouw Doet Boersma, directeur van de Kunstacademie Friesland. De muzikale omlijsting werd verzorgd door de heer Jan Huitenga met gitaar en zang. Foto’s gemaakt door huisfotograaf van deze feestelijke opening vindt u op deze pagina. De foto’s van de heer Thijs Both uit Roden zijn binnenkort ook hier te bekijken. De expositie “Natuurlijk” zal in de Galerie Hummel te bekijken zijn tot 23 maart 2019. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom!
Lees verder

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Acties

Wij hebben regelmatig interessante acties. Deze kunnen het voor u erg aantrekkelijk maken om voor een Hummel keuken te kiezen. Zit er op dit moment er iets voor u bij?

"Wij geven altijd vrijblijvend advies."

Baukje Tel

Keukenadviseur