Actueel

Het laatste Hummel-nieuws

Binnenkijken: een nieuw interieur in Assen

Binnenkijken bij deze nieuwe keuken in Appelscha. De bewoners zijn erg tevreden en hebben dit samen met Hummel Keukens gerealiseerd. Kom binnen en ontdek hun droomkeuken!
Lees verder

RECEPT: Zalm Risotto

Bent u een liefhebber van zalm? Probeer dan dit recept eens uit met zalm op een bedje van risottorijst gemixt met gezonde groene groentes.
Lees verder

Top 9 tv-dressoirs van Feelings

De Feelingscollectie heeft prachtige tv-meubels. Wij hebben de 9 populairste tv-dressoirs van Feelings voor u op een rij gezet.
Lees verder

21 december Zuid-Afrikaanse hapjes, wijnproeverij gaat niet door

Op 21 december kunt u genieten van de ‘Suid-Afrikaanse Peuselhappies’ die speciaal voor u worden gemaakt. De trekzakgroep 'Hinne en Wer' verzorgt de muziek. De traditie van meer dan 40-jaar wijnproeverij bij Hummel kan helaas niet plaatsvinden wegens geen medewerking van de Gemeente Ooststellingwerf. Wij verwelkomen u alsnog graag in onze winkel voor het opdoen van inspiratie op het gebied van Keukens, Badkamers en Wonen. Daarnaast is deze dag
Lees verder

Openingstijden Feestdagen

Kom 2e kerstdag langs om te genieten van De Mooiste Badkamers, Keukens en Woonbeleving bij Hummel. Ontdek onze openingstijden tijdens de feestdagen.
Lees verder

Hoera, Hummel 40 jaar!

Hummel Keukens, Badkamers en Wonen bestaat 40 jaar! Dit vieren wij met de mooiste acties en evenementen in december.
Lees verder

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Acties

Evenementen

"Wij geven altijd vrijblijvend advies."

Baukje Tel

Keukenadviseur