Actueel

Het laatste Hummel-nieuws

De Mooiste taarten bij Heel Haulerwijk Bakt!

De bakkers uit Haulerwijk en omgeving hebben ontzettend hun best gedaan voor Heel Haulerwijk Bakt. De bakwedstrijd georganiseerd ter ere van ons 40-jarige jubileum een groot succes. De winnaar zijn bekend...
Lees verder
Madeleine cakjes

RECEPT: Madeleines, schelpvormige Franse cakejes

De herfst is begonnen! De tijd van het jaar waarin u weer lekker op de bank kruipt met een boek, of een kop thee en wat lekkers. Wij hebben een recept voor u klaarstaan met Madeleines. Dit zijn die heerlijke schelpvormige cakjes die oorspronkelijk uit Frankrijk komen.
Lees verder
DoucheToilet

Douchetoilet, wellness in uw toiletruimte

Het klinkt misschien wat vreemd, een douchetoilet. Maar wat is dat nu precies en hoe werkt een douchetoilet? Wij leggen het uit.
Lees verder
Expositie Diversiteit Galerie Hummel

Foto’s Opening kunstexpositie diversiteit

De kunstexpositie “Diversiteit ” is geopend door Evert Jan den Drijver, schrijver uit Joure. De expositie heeft als thema Diversiteit en de werken zijn door de leden van De Schildersschool Kessels en van Keeken uit Sint Nicolaasga. Bekijk de foto's van de opening.
Lees verder
Oktoberfest op 5 oktober bij Hummel Keukens, Badkamers en wonen

Oktoberfest geslaagd evenement

Op 5 oktober is het Oktoberfest bij Hummel. Kom langs en probeer verschillende soorten bier tijdens de bierproeverij, eet de bockworst van onze huiskok Mien en geniet van de live-muziek in de showroom.
Lees verder
Expositie Diversiteit Galerie Hummel

3 oktober 2019 opening Kunstexpositie

De expositie van leden van De Schilderschool Kessels en van Keuken uit Sint Nicolaasga presenteren de tentoonstelling met als thema Diversiteit vanaf 3 oktober 2019 in Galerie Hummel.
Lees verder

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Acties

Evenementen

"Wij geven altijd vrijblijvend advies."

Baukje Tel

Keukenadviseur