Actueel

Het laatste Hummel-nieuws
Milieuvriendelijke bank

Duurzame meubels van plastic flessen

Met de woven bottle stof Regain is uw bank of fauteuil op een milieuvriendelijke manier gemaakt van gerecyclede PET flessen.
Lees verder

Digitale kookdemonstratie AEG stoomoven 26 september

In een stoomoven kunt u heerlijke gerechten bereiden van voorgerecht tot hoofdgerecht tot dessert. Maar hoe werkt een stoomoven nu precies? Onze kok Miranda van AEG legt u graag zien hoe een stoomoven werkt aan de hand van een heerlijk gerecht.
Lees verder

RECEPT: Preiquiche

RECEPT // Weet u ook niet wat u kunt maken met deze warme zomerse dagen? Wij helpen u met dit zomerse recept: een preiquiche met Italiaanse ham en salami
Lees verder

Corona – maatregelen in de winkel

De maatregelen die de overheid inzake het Coronavirus heeft genomen vinden wij erg belangrijk om na te leven. De Hummelgroep houdt het nieuws van de overheid nauwgezet in de gaten en volgt het advies. Op dit moment is er nog geen advies om winkels te sluiten.
Lees verder

Tips schoonmaken badkamer

Het schoonmaken van uw badkamer en/of toilet gaat simpel en gemakkelijk met deze tips!
Lees verder

Deskundig advies voor uw keuken, badkamer of wooninrichting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi tincidunt pellentesque dictum. Mauris non risus lorem. Nulla nisl massa, pretium hendrerit eleifend vitae, convallis eget tellus.
Lees verder

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Acties

Evenementen

"Wij geven altijd vrijblijvend advies."

Baukje Tel

Keukenadviseur