Maak kans op de Mooiste prijzen!

Deel foto's van door ons gerealiseerd werk en win!

HUMMEL bij u thuis

Heeft u ook een Hummel item in uw huis staan? Een keuken, badkamer of meubelstuk? Dan zien wij graag het resultaat. Stuur uw foto in en maak kans op een wooncheque van €50,- Elke maand wordt er een winnaar gekozen met de leukste foto.

Stap 1 van 2

50%

Actievoorwaarden

Deelname

Iedereen kan deelnemen aan de actie, woonachtig in Nederland. Bent u jonger dan 18 jaar? Vraag dan eerst toestemming aan een wettelijke vertegenwoordiger. Foto’s zijn auteursrechtelijk beschermd. Stuur daarom alleen foto’s in die u zelf gemaakt hebt. Wanneer u de foto in hebt gestuurd, maakt u kans op de prijs die hoort bij deze actie. Om mee te doen is het belangrijk dat er een Hummel product op de foto staat.

Prijzen en trekking

Elke maand wordt er een prijswinnaar gekozen op basis van de leukste foto. Na de trekking wordt er contact opgenomen met de prijswinnaar.

Aansprakelijkheid en privacy

Deze actie wordt georganiseerd door Hummel Keukens, Badkamers en Wonen. Met het meedoen van de actie geeft u aan dat de ingestuurde foto gebruikt mag worden voor promotionele doeleinden t.b.v. Hummel Keukens, Badkamers en Wonen. De gegevens die worden gebruikt voor deelname worden niet verstrekt aan derden.

Elke maand prijs!

Wanneer u foto’s maakt van het door ons gerealiseerde werk en deze met ons deelt, maakt u elke maand kans op de Mooiste prijzen!

Heeft u vragen over de actie? Vraag dan gerust één van onze medewerkers, ze staan u graag te woord!

"Wij zien graag het resultaat."

Jan Hendrik Hummel

Eigenaar en badkameradviseur