Acties

Profiteer bij Hummel van de Mooiste acties

Alle afdelingen

Stuur uw Hummel-item in en maak kans op de mooiste prijzen

Heeft u ook een Hummel-item in uw huis staan? Een keuken, badkamer, meubel of woonaccessoires? Dan zijn wij benieuwd naar het resultaat. Stuur uw foto in via het formulier en maak kans op een wooncheque t.w.v. €50,-

Meer over de actie

Wonen

Bijpassende hocker met korting

Een opvallende fluwelenstof op de bank Natal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en opstellingen. Wilt u genieten van een bijpassende hocker? Tijdens de actieperiode ontvangt u bij aankoop van de bank Natal maar liefst €90 korting op de hocker. Van €28

De bank Natal

Wonen

Eetkamerstoel Bing: 4 halen = 3 betalen

Nieuw bij ons in de winkel: Eetkamerstoel Bing bekleed met lederlook. Verkrijgbaar in groen en cognac. Speciale introductiekorting t/m 29 augustus ontvangt u de vierde stoel gratis!

Naar eetkamerstoel Bing

Keukens

Gratis Vacumeermachine van AEG

Bewaar uw voedsel voor langere tijd vacuüm met een vacumeermachine. Ontvang bij aankoop van een AEG SteamPro-oven® en/of een SensePro-kookplaat® een handige AEG vacumeermachine t.w.v. € 99,- cadeau.

Maak een afspraak met een keukenadviseur

Folders

Laat u inspireren door onze magazines en folders. Naast interessante acties vindt u in onze folders regelmatig lekkere recepten en noviteiten op keukengebied.

Evenementen

Actueel

Bent u benieuwd naar de laatste innovaties of geïnteresseerd in wat er zich bij Hummel afspeelt? Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten.

"Wij zorgen voor de beste deal."

Roelof Kamminga

Woonadviseur